1. Casa
  2. Centre d'ajuda
  3. Durant el lloguer
  4. Ús del vehicle elèctric

Centre d'ajuda

Per a atendre millor els teus dubtes, si us plau, selecciona la categoria que correspon a la teva demanda:

Ús del vehicle elèctric

Per a recarregar el KONA, utilitza la funció "Recarrega el meu cotxe "des de la pantalla de la clau de la teva aplicació Virtuo per a trobar un punt de càrrega i aparca el cotxe davant de l'estació de càrrega. Apaga el motor i cerca la targeta de càrrega que es troba en la visera del conductor.

A continuació, col·loca la targeta en el terminal de càrrega per a desbloquejar-ho i connecta el cable entre el terminal i el cotxe.
La presa de corrent del cotxe es troba en la part davantera, a la dreta del logotip de Hyundai, pressiona per a obrir la tapa i connecta el cable que trobaràs en el maleter.

El temps mitjà de càrrega del teu cotxe depèn del punt de càrrega utilitzat.
Per a la teva informació, el temps mitjà per a un cicle de càrrega complet en estacions de càrrega ràpida amb una potència de 22 kW és de 6h30.
Depenent del punt de càrrega, necessitaràs utilitzar un cable adequat. El Kona Elèctric està equipat amb tres tipus de preses de càrrega: Tipus 2, Blego CCS i domèstica.

L'autonomia del Kona Elèctric varia en funció de les opcions activades.

A continuació es mostra un consum mitjà en funció de la mena de carretera i de la temperatura exterior de 10 a 20 °C, A/C activat i poc vent:
Autopista 80% / Mixta 20%: 334 km
Autopista 50% / Ciutat 50%: 457 km
Ciutat 50% / Mixta 50%: 539 km
Ciutat 80% / Mixta 20%: 583 km.


T'ha estat útil aquesta resposta?