Com funciona?

Descobreix la nostra senzilla i ràpida experiència de lloguer

Com funciona l'app de virtuo?

És un servei de lloguer de cotxes, però no com el que coneixes fins ara. Reserva fàcilment i accedeix a una gama de cotxes prèmium només utilitzant el teu mòbil i la clau digital de virtuo. El nostre servei basat en l'app significa zero cues, problemes i paperassa. Recull el teu cotxe i escapa't de la ciutat 24/7!

1
4
Registrar-se
Registrar-se
Pas 1

Registra't en pocs minuts

El nostre procés de registre et portarà només un minut...i t'estalviarà molts mals de cap! Només necessitem una foto del teu DNI/NIE, permís de conduir i una selfie. El nostre equip farà la resta per validar el teu compte!

Reserva
Reserva
Vull reservar ara
Pas 2

Reserva un cotxe premium

Escull la teva ubicació preferida, model de cotxe i qualsevol altra extra que vulguis afegir (cadira de nadó, quilometratge addicional, etc). Posem el poder en les teves mans fitxant tarifes de manera clara i transparent. No volem que t'emportis sorpreses inesperades!

Conduir
Pas 3

Condueix el cotxe que has reservat

Hores abans del començament del teu lloguer, podràs descarregar-te la clau digital del vehicle al teu mòbil. Salta't les cues, vés directe al teu cotxe, completa l'informe de danys i surt a la carretera!

Tornar
Tornar
Pas 4

Torna el teu virtuo en pocs minuts

Sabem que costa acomiadar-se del teu virtuo, per això hem creat un procés totalment senzill. Quan estiguis llest, retorna el teu cotxe al pàrquing, completa de nou l'informe de danys i tanca el vehicle. Ja te'n pots anar!