Lloguer de cotxes a Marquês de Pombal

Llogar un cotxe prèmium a Marquês de Pombal 24/7

  1. Casa
  2. Portugal
  3. Lloguer de cotxes a Lisboa
  4. Marquês de Pombal

Marquês de Pombal

Quan llogues un cotxe virtuo a Marquês de Pombal, estàs triant un viatge més còmode. Estalvia't les cues al taulell, trobaràs el teu cotxe fàcilment gràcies al teu smartphone, i descobriràs que tot és molt senzill. Tan si viatges per oci o per negocis, t'encantarà guanyar temps. Els nostres pàrquings amb sistema de seguretat, es troben a punts estratègics de Marquês de Pombal, trobaràs un cotxe ràpidament. Gaudeix de Marquês de Pombal d'una manera diferent, deixa't portar per la ciutat de la llum sense preocupar-te pel trajecte. Descobreix Marquês de Pombal a bord dels nostres Mercedes Classe A o GLA. En una paraula : gaudeix !

Marquês de Pombal

Adreça

Praça Marquês de Pombal - 1070-051 Lisboa

Empark Marques de Pombal

On pots trobar el teu virtuo a Marquês de Pombal?

L' estació Virtuo Marquês de Pombal es troba al Parque Marquês de Pombal Telpark by Empark, a la rotonda Marquês de Pombal, just sota el Parc Eduardo VII. Trobaràs l'accés entre la rotonda i el Parc Eduardo VII - Alameda Edgar Cardoso. Segueix les nostres indicacions per trobar-nos fàcilment. Estem ubicats a la planta -3.

Els nostres cotxes

Amb virtuo, no hi ha sorpreses d'última hora ! Condueix el model que has reservat : Mercedes Classe B, tu tries, et garantim el model. Tots els nostres cotxes són nous, amb pocs quilòmetres i superequipats :
Slide 1 of 1
Compacte
Automàtic
Classe B

Mercedes
Classe B

Des de 37 € per dia

per un lloguer de 10 dies

Més informació

Les estacions virtuo a Lisboa

Slide 1 of 2

Els clients virtuo

La revolució virtuo no només és tecnològica, sinó també per als nostres clients. La satisfacció dels nostres clients és el nostre ADN i els acompanyem en cada etapa del lloguer. Estem orgullosos i feliços de poder compartir els seus comentaris

En definitiva, virtuo és:

Tu móvil se convierte en tu llave

Vive una experiencia 100 % móvil: reserva, localiza y abre tu coche desde la aplicación virtuo.

Disponible 24/7

Reserva y encuentra tu coche en cualquier momento, ya sea de día o de noche.

Un coche premium garantizado

Nuevo Mercedes Clase A o GLA: ¡En virtuo, el coche que reservas es el que conducirás! En virtuo, te garantizamos el modelo. Se acabaron las sorpresas de último minuto.

Opcions extra flexibles

Conductors addicionals gratuïts, quilometratge ajustable en qualsevol moment, seients bebè...

Una oferta de protecció feta a la teva mida

Basic, Plus o Premium. Tria protecció que millor s'adapti a les teves necessitats.

Un servicio de atención al cliente de primera

Siempre a tu disposición (por chat, correo electrónico o teléfono), nuestro servicio de atención al cliente es disponible las 24 horas: antes, durante e incluso después de tu alquiler.