Lloguer de cotxes a Madrid - Barajas Airport

Llogar un cotxe prèmium a Madrid - Barajas Airport 24/7

  1. Virtuo
  2. Espanya
  3. Lloguer de cotxes a Madrid
  4. Madrid - Barajas Airport

Madrid - Barajas Airport

Quan llogues un cotxe Virtuo a Madrid - Barajas Airport, estàs triant un viatge més còmode. Estalvia't les cues al taulell, trobaràs el teu cotxe fàcilment gràcies al teu smartphone, i descobriràs que tot és molt senzill. Tan si viatges per oci o per negocis, t'encantarà guanyar temps. Els nostres pàrquings amb sistema de seguretat, es troben a punts estratègics de Madrid - Barajas Airport, trobaràs un cotxe ràpidament. Gaudeix de Madrid - Barajas Airport d'una manera diferent, deixa't portar per la ciutat de la llum sense preocupar-te pel trajecte. Descobreix Madrid - Barajas Airport a bord dels nostres Mercedes Classe A o GLA. En una paraula : gaudeix !

Madrid - Barajas Airport

Adreça

Madrid - 28042 Madrid

Terminal, Terminal 1, 2, 3 & 4

Madrid - Barajas Airport

On pots trobar el teu Virtuo a Madrid - Barajas Airport?

L'aeroport Adolfo Suárez - Madrid Barajas està situat a 20km del centre de la ciutat. Els nostres cotxes estan aparcats fora de l'aeroport. El dia del teu lloguer i a l'hora indicada en la sol·licitud de reserva, el teu cotxe serà transportat per un dels nostres aparcacoches fins a l'aparcament: -Terminal 1, 2 & 3 : Pàrquing Exterior (P1) - Mòdul B9 & C9 - Places 01 a 33 -Terminal 4 : Pàrquing F - Nivell 3 & 4 - Places 143 a 153. Tan aviat com aterri el teu avió, rebràs un SMS amb la ubicació precisa del teu vehicle (pàrquing, núm. planta & plaça). Al final del teu lloguer i a l'hora de retornar el cotxe, aparca'l al Pàrquing Públic de la terminal indicant l'emplaçament precís a l'app. Els nostres aparcacotxes s'encarreguen de la resta!

Els nostres cotxes

Amb Virtuo, no hi ha sorpreses d'última hora ! Condueix el model que has reservat : Mercedes Classe A o GLA, tu tries, et garantim el model. Tots els nostres cotxes són nous, amb pocs quilòmetres i superequipats :
Nou
208

Peugeot
208

26 € per dia

per un lloguer de 10 dies

Classe A

Mercedes
Classe A

33 € per dia

per un lloguer de 10 dies

GLA 2020

Mercedes
GLA 2020

38 € per dia

per un lloguer de 10 diesEls clients Virtuo

La revolució Virtuo no només és tecnològica, sinó també per als nostres clients. La satisfacció dels nostres clients és el nostre ADN i els acompanyem en cada etapa del lloguer. Estem orgullosos i feliços de poder compartir els seus comentaris

En definitiva, Virtuo és:

Tu móvil se convierte en tu llave

Vive una experiencia 100 % móvil: reserva, localiza y abre tu coche desde la aplicación Virtuo.

Disponible 24/7

Reserva y encuentra tu coche en cualquier momento, ya sea de día o de noche.

Un coche premium garantizado

Nuevo Mercedes Clase A o GLA: ¡En Virtuo, el coche que reservas es el que conducirás! En Virtuo, te garantizamos el modelo. Se acabaron las sorpresas de último minuto.

Opcions extra flexibles

Conductors addicionals gratuïts, quilometratge ajustable en qualsevol moment, seients bebè...

Una oferta de protecció feta a la teva mida

Basic, Plus o Premium. Tria protecció que millor s'adapti a les teves necessitats.

Un servicio de atención al cliente de primera

Siempre a tu disposición (por chat, correo electrónico o teléfono), nuestro servicio de atención al cliente es disponible las 24 horas: antes, durante e incluso después de tu alquiler.