Lloguer de cotxes a Faro Airport

Llogar un cotxe prèmium a Faro Airport 24/7

12:00
12:00
  1. Casa
  2. Portugal
  3. Lloguer de cotxes a Faro
  4. Faro Airport

Faro Airport

Quan llogues un cotxe virtuo a Faro Airport, estàs triant un viatge més còmode. Estalvia't les cues al taulell, trobaràs el teu cotxe fàcilment gràcies al teu smartphone, i descobriràs que tot és molt senzill. Tan si viatges per oci o per negocis, t'encantarà guanyar temps. Els nostres pàrquings amb sistema de seguretat, es troben a punts estratègics de Faro Airport, trobaràs un cotxe ràpidament. Gaudeix de Faro Airport d'una manera diferent, deixa't portar per la ciutat de la llum sense preocupar-te pel trajecte. Descobreix Faro Airport a bord dels nostres Mercedes Classe A o GLA. En una paraula : gaudeix !

Faro Airport

Adreça

Aeroporto de Faro - 8006-901 Faro

0, D

ANA

On pots trobar el teu virtuo a Faro Airport?

L'aeroport de Faro, oficialment l'aeroport Gago Coutinho, és la principal porta d'entrada a la regió turística de l'Algarve. Aparcarem el teu Virtuo abans de l'inici del teu lloguer a l'Aeroport Parking P2 - Línia D. En sortir de la porta d'arribades agafeu la porta de la dreta, travessiu la línia de taxis i us trobareu a l'aparcament de l'aeroport P2. Continueu pel pas de vianants i el vostre virtuo quedarà aparcat a la línia D. No cal cap targeta per sortir de l'aparcament. Només cal que aneu a la barrera mitjançant Via Verde, i la barrera pujarà automàticament gràcies al dispositiu integrat! Els primers 30 minuts d'aparcament els cobreix Virtuo. En tornar el cotxe, aneu a l'àrea d'arribades i deixeu-lo a la P2 prop del mateix lloc on l'heu trobat. Recordeu avisar-nos si teniu cap retard, en cas contrari, es sancionarà amb retard de tornada ser cobrat.

Els nostres cotxes

Amb virtuo, no hi ha sorpreses d'última hora ! Condueix el model que has reservat : Mercedes Classe B, tu tries, et garantim el model. Tots els nostres cotxes són nous, amb pocs quilòmetres i superequipats :
Slide 1 of 1
Compacte
Automàtic
Classe A o similar

Mercedes
Classe A o similar

Des de 35 € per dia

per un lloguer de 10 dies

Més informació

En definitiva, virtuo és:

Tu móvil se convierte en tu llave

Vive una experiencia 100 % móvil: reserva, localiza y abre tu coche desde la aplicación virtuo.

Disponible 24/7

Reserva y encuentra tu coche en cualquier momento, ya sea de día o de noche.

Un coche premium garantizado

Nuevo Mercedes Clase A o GLA: ¡En virtuo, el coche que reservas es el que conducirás! En virtuo, te garantizamos el modelo. Se acabaron las sorpresas de último minuto.

Opcions extra flexibles

Conductors addicionals gratuïts, quilometratge ajustable en qualsevol moment, seients bebè...

Una oferta de protecció feta a la teva mida

Basic, Plus o Premium. Tria protecció que millor s'adapti a les teves necessitats.

Un servicio de atención al cliente de primera

Siempre a tu disposición (por chat, correo electrónico o teléfono), nuestro servicio de atención al cliente es disponible las 24 horas: antes, durante e incluso después de tu alquiler.