1. Casa
  2. Centre d'ajuda
  3. Durant el lloguer
  4. Utilitzar la targeta Virtuo com a clau física del cotxe

Centre d'ajuda

Per a atendre millor els teus dubtes, si us plau, selecciona la categoria que correspon a la teva demanda:

Utilitzar la targeta virtuo com a clau física del cotxe

Si no vols dependre del teu telèfon per a obrir i tancar el teu cotxe, pots transferir la clau digital a una targeta magnètica amb 5 dígits que es troba dins del vehicle.

Et pot ser útil si vols transferir la clau del vehicle a un altre conductor, sempre que estigui autoritzat a conduir un Virtuo i figuri en el contracte de lloguer.

Transferir la clau és molt senzill, només has de dirigir-te a la pantalla de la Clau des de l'app i seleccionar "Transferir la clau" des del botó blau amb tres punts i inserir els 5 dígits de la targeta. El vehicle ha de tenir el motor apagat i estar en una àrea amb cobertura de xarxa.

A continuació, hauràs d'acostar la targeta durant 5 segons al lector que es troba a la cantonada del parabrisa. Quan la llum es posi verda significa que la targeta està sincronitzada i pots usar-la per a obrir i tancar el cotxe.

Tingues en compte que la clau només pot estar en un lloc: si està a la targeta, ja no estarà en el teu telèfon, i viceversa. Al final del teu lloguer, hauràs de tornar a transferir la clau al teu mòbil per a realitzar novament l'informe de danys i acabar el lloguer des de l'aplicació.


T'ha estat útil aquesta resposta?