El lloguer de cotxes d'última generació

Lloga el teu Mercedes quan vulguis 24/7

La clau és el teu smartphone

La clau és el teu smartphone

Viu una experiencia 100% mòbil : reserva, localitza i obre el teu cotxe des de l'aplicació Virtuo.

Disponible les 24 h i els 7 dies

Disponible les 24 h i els 7 dies

Reserva i comença a llogar quan tu vulguis : de nit, de dia, quan vulguis, en total llibertat.

Un cotxe prèmium garantit

Un cotxe prèmium garantit

Nova Mercedes Classe A o GLA : el cotxe que conduiràs és el que has reservat ! A Virtuo et garantim el model, sense canvis d'última hora.

Descarregar Virtuo

Els nostres cotxes

Prèmium, garantits i superequipats
208

Peugeot
208

Des de 26 € per dia

per un lloguer de 10 dies

Classe A

Mercedes
Classe A

Des de 33 € per dia

per un lloguer de 10 dies

GLA 2020

Mercedes
GLA 2020

Des de 38 € per dia

per un lloguer de 10 dies


La revolució Virtuo

Prou de cues inacabables, prou de paperassa, vés directament al teu cotxe. En total llibertat, geolocalitza el teu cotxe, obre'l i comprova l'estat del vehicle, i tot gràcies a l'app Virtuo.
El millor en lloguer de cotxes

El millor en lloguer de cotxes

Gestiona-ho tot des del teu smartphone : reserva, comprova l'estat del vehicle, obre i tanca el teu Virtuo. Més que una clau, l'aplicació Virtuo et permet fer el seguiment del nivell de carburant, els quilòmetres recorreguts, d'allargar la durada del lloguer, de contactar el servei al client i moltes més opcions. El lloguer de cotxes del futur !

Un servei al client de primera classe

Un servei al client de primera classe

Sempre al teu costat (per xat, correu electrònic o telèfon), el nostre servei al client t'ofereix el millor servei en assistència i ajuda que puguis necessitar. Gaudeix d'una experiència de primera classe, gràcies a un equip dedicat i atent, disponible les 24 h : abans, durant i inclús després del lloguer. Deixa't seduïr !

Escapa't un cap de setmana a la platja amb Virtuo al juny

Reserva ara

Els clients Virtuo

La revolució Virtuo no només és tecnològica, sinó també per als nostres clients. La satisfacció dels nostres clients és el nostre ADN i els acompanyem en cada etapa del lloguer. Estem orgullosos i feliços de poder compartir els seus comentaris

Virtuo for Business

Perquè sabem que el teu temps i el dels teus col·laboradors és or, Virtuo et proposa dues solucions adaptades a les teves necessitats.
Perfil professional

Perfil professional

Tens la teva pròpia empresa i/o vols obtenir les factures a nom de l'empresa ? Pots activar fàcilment un perfil professional, afegint el nom de la teva empresa, l'adreça de facturació i la targeta de crèdit que vols utilitzar per als lloguers de l'empresa.

Virtuo for Business

Virtuo for Business

Virtuo et proposa una solució única : Virtuo for Business. Tens accés a una eina exclusiva i personalitzada on podràs gestionar el teu compte en total llibertat : gestionar les factures i els modes de pagament, veure els col·laboradors i afegir-ne de nous, fer la reserva per als teus col·laboradors i seguir els desplaçaments, controlar qui pot fer reserves... És la millor manera de facilitar la gestió de tots els desplaçaments professionals dels teus col·laboradors, per controlar el teu pressupost, gràcies a una visió global i única.