Lloguer de cotxes a Manchester Piccadilly

Llogar un cotxe prèmium a Manchester Piccadilly 24/7

  1. Virtuo
  2. Regne Unit
  3. Lloguer de cotxes a Manchester
  4. Manchester Piccadilly

Manchester Piccadilly

Quan llogues un cotxe Virtuo a Manchester Piccadilly, estàs triant un viatge més còmode. Estalvia't les cues al taulell, trobaràs el teu cotxe fàcilment gràcies al teu smartphone, i descobriràs que tot és molt senzill. Tan si viatges per oci o per negocis, t'encantarà guanyar temps. Els nostres pàrquings amb sistema de seguretat, es troben a punts estratègics de Manchester Piccadilly, trobaràs un cotxe ràpidament. Gaudeix de Manchester Piccadilly d'una manera diferent, deixa't portar per la ciutat de la llum sense preocupar-te pel trajecte. Descobreix Manchester Piccadilly a bord dels nostres Mercedes Classe A o GLA. En una paraula : gaudeix !

Manchester Piccadilly

Adreça

Q-Park, Manchester Piccadilly, Whitworth Street - M1 3BN Manchester

Q-Park Piccadilly Place

On pots trobar el teu Virtuo a Manchester Piccadilly?

El Virtuo està situat a l'aparcament Q-Park Piccadilly Place, a Whitworth St, Manchester M1 3BN. Entreu a l’aparcament per l’entrada de vianants de la placeta (davant del Black Sheep Coffee) i baixeu al nivell -2. Sortiu de l’ascensor per l’esquerra, torneu a girar a l’esquerra i camineu fins al final. Després gireu a la dreta (cap a la rampa del nivell -3). El Virtuo serà als espais reservats, a mà esquerra just abans de la rampa davant del garatge per a bicicletes.

Els nostres cotxes

Amb Virtuo, no hi ha sorpreses d'última hora ! Condueix el model que has reservat : Mercedes Classe A o GLA, tu tries, et garantim el model. Tots els nostres cotxes són nous, amb pocs quilòmetres i superequipats :
Nou
208

Peugeot
208

26 € per dia

per un lloguer de 10 dies

Classe A

Mercedes
Classe A

33 € per dia

per un lloguer de 10 dies

GLA 2020

Mercedes
GLA 2020

38 € per dia

per un lloguer de 10 dies


Els clients Virtuo

La revolució Virtuo no només és tecnològica, sinó també per als nostres clients. La satisfacció dels nostres clients és el nostre ADN i els acompanyem en cada etapa del lloguer. Estem orgullosos i feliços de poder compartir els seus comentaris

En definitiva, Virtuo és:

Tu móvil se convierte en tu llave

Vive una experiencia 100 % móvil: reserva, localiza y abre tu coche desde la aplicación Virtuo.

Disponible 24/7

Reserva y encuentra tu coche en cualquier momento, ya sea de día o de noche.

Un coche premium garantizado

Nuevo Mercedes Clase A o GLA: ¡En Virtuo, el coche que reservas es el que conducirás! En Virtuo, te garantizamos el modelo. Se acabaron las sorpresas de último minuto.

Opcions extra flexibles

Conductors addicionals gratuïts, quilometratge ajustable en qualsevol moment, seients bebè...

Una oferta de protecció feta a la teva mida

Basic, Plus o Premium. Tria protecció que millor s'adapti a les teves necessitats.

Un servicio de atención al cliente de primera

Siempre a tu disposición (por chat, correo electrónico o teléfono), nuestro servicio de atención al cliente es disponible las 24 horas: antes, durante e incluso después de tu alquiler.