Lloguer de cotxes a Gare do Oriente

Llogar un cotxe prèmium a Gare do Oriente 24/7

  1. Casa
  2. Portugal
  3. Lloguer de cotxes a Lisboa
  4. Gare do Oriente

Gare do Oriente

Quan llogues un cotxe virtuo a Gare do Oriente, estàs triant un viatge més còmode. Estalvia't les cues al taulell, trobaràs el teu cotxe fàcilment gràcies al teu smartphone, i descobriràs que tot és molt senzill. Tan si viatges per oci o per negocis, t'encantarà guanyar temps. Els nostres pàrquings amb sistema de seguretat, es troben a punts estratègics de Gare do Oriente, trobaràs un cotxe ràpidament. Gaudeix de Gare do Oriente d'una manera diferent, deixa't portar per la ciutat de la llum sense preocupar-te pel trajecte. Descobreix Gare do Oriente a bord dels nostres Mercedes Classe A o GLA. En una paraula : gaudeix !

Gare do Oriente

Adreça

Rua da Centeeira, Viaduto Transição Edf. Refer - 1990-093 Lisboa

Parque Estação Ferroviária Gare Oriente - Empark

On pots trobar el teu virtuo a Gare do Oriente?

L'estació de tren de Gare do Oriente és un dels principals nuclis de transport de Portugal i es troba al Parque das Nações. L'accés és a 3 minuts caminant des de l'estació de tren, entra per l'entrada IP Telecom que es troba davant de la part posterior de l'hotel Tivoli. Els cotxes Virtuo estan al nivell 1, seguiu els nostres senyals i ens trobareu fàcilment.

Els nostres cotxes

Amb virtuo, no hi ha sorpreses d'última hora ! Condueix el model que has reservat : Mercedes Classe B, tu tries, et garantim el model. Tots els nostres cotxes són nous, amb pocs quilòmetres i superequipats :
Slide 1 of 1
Compacte
Automàtic
Classe B

Mercedes
Classe B

Des de 37 € per dia

per un lloguer de 10 dies

Més informació

Les estacions virtuo a Lisboa

Slide 1 of 2

Els clients virtuo

La revolució virtuo no només és tecnològica, sinó també per als nostres clients. La satisfacció dels nostres clients és el nostre ADN i els acompanyem en cada etapa del lloguer. Estem orgullosos i feliços de poder compartir els seus comentaris

En definitiva, virtuo és:

Tu móvil se convierte en tu llave

Vive una experiencia 100 % móvil: reserva, localiza y abre tu coche desde la aplicación virtuo.

Disponible 24/7

Reserva y encuentra tu coche en cualquier momento, ya sea de día o de noche.

Un coche premium garantizado

Nuevo Mercedes Clase A o GLA: ¡En virtuo, el coche que reservas es el que conducirás! En virtuo, te garantizamos el modelo. Se acabaron las sorpresas de último minuto.

Opcions extra flexibles

Conductors addicionals gratuïts, quilometratge ajustable en qualsevol moment, seients bebè...

Una oferta de protecció feta a la teva mida

Basic, Plus o Premium. Tria protecció que millor s'adapti a les teves necessitats.

Un servicio de atención al cliente de primera

Siempre a tu disposición (por chat, correo electrónico o teléfono), nuestro servicio de atención al cliente es disponible las 24 horas: antes, durante e incluso después de tu alquiler.