Ontdek het nieuwe autohuren bij Virtuo

Geen wachtrijen meer!

Bespaar tijd

Geen wachtrijen en paperassen meer, met Virtuo kunt u meteen uw auto ophalen.

Virtuo helpt u kostbare tijd te besparen. Niet langer in de rij om uw sleutels op te halen. U kunt meteen naar uw auto toe. Met slechts enkele klikken kunt u wegrijden!

100% mobiel

Uw smartphone wordt uw autosleutel

Bij Virtuo wordt alles via uw mobiel geregeld: van de reservering tot het ontgrendelen van de auto, dit alles kan met uw mobiel!
U kunt volledig autonoom uw auto lokaliseren, ontgrendelen en foto's van de auto maken voor de controle. Simpel, eenvoudig, veilig en snel.
Uw sleutel is 12 uur voor uw vertrek beschikbaar in uw app.

Is de batterij van uw telefoon bijna leeg?
Geen paniek! In de auto bevindt zich een oplader voor uw telefoon.
U kunt ook de sleutel op een magnetische badge laden die zich in de auto bevindt.

Beschikbaar op treinstations en vliegvelden

24 uur per dag, 7 dagen per week

Of u nu per trein, vliegtuig of direct vanaf kantoor komt, uw Virtuo-auto wacht op u op een van onze parkeerterreinen in Parijs of Nice. Er worden binnenkort ook Virtuo-diensten in andere steden aangeboden. Wij houden u op de hoogte!

A-Klasse

A-Klasse

5 deuren

Navigatiesysteem inbegrepen

Automatische versnellingsbak

Achteruitrijcamera

Bluetooth

Car Play/Android auto

Bij Virtuo is de upgrade standaard! Bij Virtuo krijgt u gegarandeerd het nieuwste Mercedes-model. Als u een A-Klasse reserveert, krijgt u ook een A-Klasse. Geen nare verrassingen dus.

Omdat wij u de best mogelijke autohuurervaring willen bieden, is uw Mercedes A-Klasse standaard uitgerust met navigatiesysteem, automatische versnellingsbak, bluetooth en lederen bekleding. Al deze opties verhogen het comfort en zijn dus in de auto aanwezig.

Voor uw veiligheid beschikt de auto ook over een achteruitrijcamera, snelheidsbegrenzer, cruisecontrole, Collision Prevention Assist (helpt bij het voorkomen van kop-staartbotsingen) en actieve parkeerassistentie PARKTRONIC. U kunt onbezorgd rijden en bent bovendien verzekerd van een nieuwe auto.

GLA

GLA

5 deuren

Navigatiesysteem inbegrepen

Automatische versnellingsbak

Achteruitrijcamera

Bluetooth

Car Play/Android auto

U heeft nu ook de mogelijkheid de grote broer van de A-Klasse te reserveren: de GLA.

Deze Mercedes beschikt natuurlijk over dezelfde uitrusting als de A-Klasse: navigatiesysteem, automatische versnellingsbak, bluetooth en lederen bekleding. Uw GLA is rijkelijk uitgerust!

Voor uw veiligheid heeft de GLA ook een achteruitrijcamera, snelheidsbegrenzer, cruisecontrole, Collision Prevention Assist (helpt bij het voorkomen van kop-staartbotsingen) en actieve parkeerassistentie PARKTRONIC. U kunt onbezorgd rijden en bent bovendien verzekerd van een nieuwe auto.

Een flexibel premiumaanbod

Deel gratis het plezier van rijden in een auto van Virtuo met uw vrienden, familie of collega's! Bij Virtuo worden er geen kosten voor een extra bestuurder in rekening gebracht! U mag maximaal 3 bestuurders gratis toevoegen. Dit kunt u gewoon in de app doen. U komt ook heel eenvoudig het kilometerpakket aanpassen aan uw behoefte. In ons tarief is 150 kilometer per dag inbegrepen. U kunt dit pakket op elk moment aanpassen (vóór of tijdens de verhuurperiode van de auto) met een supplement van € 0,15 (met een maximum van 500 kilometer/dag en 3.000 kilometer per verhuurperiode). Andere opties worden ook aangeboden: baby- of kinderstoeltjes met isofixbevestiging (de veiligheid van kinderen is voor ons heel belangrijk ), sneeuwkettingen (indien nodig) en verschillende verzekeringspakketten die ervoor zorgen dat u zorgeloos met uw Virtuo-auto op reis kan gaan. Natuurlijk, bij Virtuo hebben alle auto's een navigatiesysteem!
vanaf32 €/dagVoor een huurperiode van 10 dagen