Reserveer,
klik
& rij.

Waar bevindt Virtuo zich in London?

Virtuo in London

Londen, de Engelse hoofdstad, verwelkomt 5 nieuwe Virtuo locaties. Ideaal gelegen in de centrale wijken van Londen, ga binnen een paar minuten op weg vanuit een station of zakencentrum en ontdek wat de stad u te bieden heeft, zakelijk of vrije tijd! Zin om meer te zien? Ga de stad uit in een Virtuo dankzij het genereuze aantal kilometers en zeer comfortabele Mercedessen. Ontdek Londen van alle kanten en laat u verleiden. Goede reis!

Mercedes A-Klasse of GLA

Rij een klasse beter!

Met Virtuo, geen nare verrassingen! U huurt de auto die u heeft gereserveerd: Mercedes A-Klasse of GLA, aan u de keuze. Wij garanderen dat u in het model rijdt dat u heeft gekozen. Al onze auto's zijn nieuw, hebben weinig kilometers gereden en beschikken over een rijke uitrusting:

A-Klasse

Mercedes

5 deuren

Navigatiesysteem inbegrepen

Automatische versnellingsbak

Achteruitrijcamera

Bluetooth

Car Play/Android auto

GLA

Mercedes

De eenvoudige, mobiele en snelle manier om een auto te huren

Virtuo
 
virtuo phone key

Virtuo komt met een nieuwe manier van het autohuren: geen paperassen, geen verhuurkantoren, maar wel gegarandeerd premiumauto's en uw virtuele autosleutel direct op uw smartphone!

Geen lange wachtrijen meer

Bespaar tijd: u kunt direct uw auto ophalen zonder eerst langs de balie van het verhuurbedrijf te moeten.

Uw smartphone wordt uw autosleutel

Bij Virtuo wordt alles via uw mobiel geregeld: u reserveert, lokaliseert en ontgrendelt de auto met uw Virtuo-app.

24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar

Reserveren en uw auto op elk gewenst moment ophalen: 's nachts, overdag, wanneer u wilt, volledig autonoom.

Download nu de app

Een flexibel premiumaanbod

De opties

Deel gratis het plezier van rijden in een auto van Virtuo met uw vrienden, familie of collega's! Bij Virtuo worden er geen kosten voor een extra bestuurder in rekening gebracht! U mag maximaal 3 bestuurders gratis toevoegen. Dit kunt u gewoon in de app doen. U komt ook heel eenvoudig het kilometerpakket aanpassen aan uw behoefte. In ons tarief is 150 mijlen per dag inbegrepen. U kunt dit pakket op elk moment aanpassen (vóór of tijdens de verhuurperiode van de auto) met een supplement van £ 0,15 (met een maximum van 400 mijlen/dag en 2.400 mijlen per verhuurperiode). Andere opties worden ook aangeboden: baby- of kinderstoeltjes met isofixbevestiging (de veiligheid van kinderen is voor ons heel belangrijk ), sneeuwkettingen (indien nodig) en verschillende verzekeringspakketten die ervoor zorgen dat u zorgeloos met uw Virtuo-auto op reis kan gaan. Natuurlijk, bij Virtuo hebben alle auto's een navigatiesysteem!

Onze klanten waarderen ons....

Meningen van klanten

Met een gemiddelde van 4.7 voor onze winkels, is duidelijk dat onze klanten Virtuo waarderen en bevestigen zij dat wij onze belofte waarmaken: een simpele en snelle inschrijving, een mooie app, premiumauto's (Mercedes A-Klasse en GLA) die altijd beschikbaar zijn en een klantenservice die op elk moment te bereiken is en goed luistert. Samengevat: een geweldige dienstverlening! Het huren van een auto wordt dankzij Virtuo weer leuk.