Reserveer,
klik
& rij.

Uw smartphone wordt uw autosleutel

Uw smartphone wordt uw autosleutel

Beleef een 100% mobiele ervaring: u reserveert, bepaalt de locatie en opent de auto met uw Virtuo-app.

24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar

24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar

Reserveer uw auto en start de huur op elk gewenst moment: 's nachts, overdag, wanneer u maar wilt en volledig autonoom.

Een premium auto gegarandeerd

Een premium auto gegarandeerd

De nieuwe Mercedes klasse A of GLA: de auto waarmee u rijdt is de auto die u hebt gereserveerd! Bij Virtuo wordt het model gegarandeerd. Onaangename verrassingen zijn nu verleden tijd.


Download Virtuo


Mercedes A-Klasse en GLA

Onze auto's, gegarandeerd premium, uitgerust met alle snufjes
Nieuwe klasse A

Mercedes
Nieuwe klasse A

39 € /dag

Voor een huurperiode van 10 dagen


De Virtuo-revolutie

Geen wachtrijen en geen administratieve rompslomp meer: u haalt gewoon meteen uw auto op. Dankzij uw Virtuo-app bepaalt u volledig autonoom waar u de auto ophaalt, opent de wagen en maakt een check-up van de staat waarin de auto zich bevindt.
De beste autoverhuur

De beste autoverhuur

Beheer alles via uw smartphone: reservering, check-up van de staat, openen en sluiten van uw Virtuo. Maar uw Virtuo-app is veel meer dan een autosleutel: u kunt op elk moment het brandstofpeil zien, de afgelegde kilometers bekijken, uw locatie uitbreiden, de klantendienst raadplegen, met nog heel wat andere opties als extraatje. Dit is de toekomst van de autoverhuur!

Een klantendienst van topniveau

Een klantendienst van topniveau

Onze klantendienst is altijd bereikbaar (via chat, e-mail of telefoon) en stelt alles in het werk om u de nodige assistentie en hulp te bieden. Geniet van een ervaring van topniveau dankzij een snel bereikbaar, toegewijd team dat 24 uur per dag beschikbaar is: voor, tijdens en zelfs na de huurperiode. Kies in alle vrijheid!

Vertrek in juni voor een weekend aan zee met Virtuo

Huur een Virtuo vanaf € XXX per weekend

Tevreden klanten

Het revolutionaire van Virtuo betreft niet alleen de technologie, maar heeft ook zijn weerslag op onze klanten. De tevredenheid van onze klanten vormt ons DNA. Wij begeleiden hen tijdens elke fase van de huurperiode. Wij zijn dan ook trots om u hun commentaar te laten lezen.

Virtuo for Business

Uw tijd en die van uw medewerkers is kostbaar. Daarom stelt Virtuo u twee oplossingen voor, aangepast aan uw behoeften.
Pro-profiel

Pro-profiel

Hebt u een eigen bedrijf en/of wenst u gewoon om uw facturen op naam van uw bedrijf te ontvangen? U kunt uw beroepsprofiel eenvoudig activeren door de naam van uw bedrijf, het facturatieadres en de bankkaart toe te voegen die u voor uw autohuur voor de uitoefening van uw beroep wenst te gebruiken.

Virtuo for Business

Virtuo for Business

Virtuo stelt u een unieke oplossing voor: Virtuo for Business. U hebt toegang tot een speciale, gepersonaliseerde tool waar u uw account volledig autonoom kunt beheren: uw facturen en uw betaalmiddelen beheren, uw medewerkers bekijken en een nieuwe medewerker toevoegen, voor uw medewerkers reserveringen maken en hun verplaatsingen volgen, controleren wie er mag reserveren, ... Dit is de perfecte manier om het beheer van alle beroepsmatige verplaatsingen van uw medewerkers te vereenvoudigen. U krijgt een uniform zicht op het geheel en kunt uw budget vlot beheren.